Vekommen til den nye Heddas gård

Første helgen i februar 2023 åpnet vi dørene til vår nye Heddas gård. Her finner du et mye større lokale for utsalg av kortreiste, miljøvennlige og herlige lokale delikatesser. Vi snakker om honning, drops, kaffe, te, krydder, olivenolje, Kombucha, saft, syltetøy, egg, fetaost og mye mer!

Mange økologiske alternativ og produsert med kjærlighet! Hos Heddas gård er vi glad i å støtte de små norske bedriftene fremfor de store internasjonale kjedene. Så langt vi klarer velger vi bare norskproduserte varer i vårt gårdsutsalg.

Hva er nytt?

-Vi har før vært basert på kun utendørs arealer. Nå har vi fått et stort og flott inneområde i retro stil – det betyr at du kan komme på besøk til oss uten å bekymre deg for regnvær eller kulde.

-Utvidede åpningstider! HURRA! Åpent hver fredag fra 10:00-15:00!

-Vi er en av de få gjenværende i Stavanger som selger deilige donuts.

-Vi har åpnet en egen liten avdeling for interiør; salg av pynt, krukker, vaser, dekorasjoner, servietter og mer til hjemmet.

-Helt nytt og stort kundetoalett med stellerbord for babies.

-Stort utvalg av SPISELIGHAGE produkter. En norsk merkevare innen hage og redskaper. Alt du trenger for å lykkes med hagen. Eies av landets største hageblogger: Dennis Asbjørnsen.

-Uteområdene består likt som før – og til våren kommer det til å bugne med sommerfugler, bier, blomster og planter. Velkommen til vårt nydeligste planteutsalg – som er selvbetjent 27/7 – fra april måned.

-Besøk våre 30 unike høner og gi mat til dyrene om dere vil det. Kjekt for barn og voksne! Vi har for salg små poser med herlige sunne frø til hønene

-Mange nye leverandører av herlige delikatesser: Honning, kombucha, økologisk fetaost, krydder, oljer og interiør!

-Til våren får vi bikuber som du kan besøke og på avstand studere hvordan våre fantastiske bier arbeider! Et samarbeid mellom Heddas gård og PlanBi.

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: