VI FEIRER 1 ÅR!

Nå er det ett år siden Heddas gård åpnet dørene på Hundvåg. Tiden flyr og vi vil gjerne feire jubileum sammen med deg. Tenk at vi har klart å gjenskape den gode gamle gårdsstemningen igjen på baksiden av låven. Den ble renovert og malt i låverød farge – skikkelig tradisjonelt. Høner er flyttet inn på gården igjen, og sist måned fikk vi kaniner. Hele Heddas gård er bygget i rustikk treverk og vi håper du får en landlig stemning og glede av å besøke oss!

PROGRAM FOR JUBILEUMSHELG: Velkommen innom både lørdag og søndag 12:00-17:00. Vi fyrer opp digg grillmat, ballonger, deilige kaker og leker for barna. Vi byr på det tradisjonelle, ekte Heddas Gård – med kanelboller, kaker, donuts, høner, kaniner og i tillegg noen ekstra typer kaker. Vi pynter med ballonger! Et flott planteutsalg, sikre deg fine blomster til nasjonaldagen!

LØRDAG 14.mai: Åpningstider 12:00-17:00
Vi byr på det tradisjonelle, ekte Heddas Gård – med kanelboller, kaker, donuts, høner, kaniner og i tillegg noen ekstra typer kaker. Vi pynter med ballonger! Et flott planteutsalg, sikre deg fine blomster til nasjonaldagen!

Klokken 14:00 er grillen på plass og du kan nyte deilige grillspyd. I tillegg skrus det på en boblemaskin som lager massevis av såpebobler til barna på bondegården. Litt bursdagsmusikk må man jo ha!

SØNDAG 15.mai: Åpningstider 12:00-17:00
Vi byr på det tradisjonelle, ekte Heddas Gård – med kanelboller, kaker, donuts, høner, kaniner og i tillegg noen ekstra typer kaker. Vi pynter med ballonger! Et flott planteutsalg, sikre deg fine blomster til nasjonaldagen! Julie’s Art & Hobby og Fargeklatten skal stille med 17 mai bod med små søte bilder, fin pynt og kreativitet.

Klokken 14:00 er grillen på plass og du kan nyte deilige grillspyd. I tillegg skrus det på en boblemaskin som lager massevis av såpebobler til barna på bondegården. Litt bursdagsmusikk må man jo ha!

KONKURRANSE:
Alle som handler på Heddas gård i helgen vil få ett lodd – søndags kveld trekker vi tre heldige vinnere som får flotte gaveposer fylt med lokale delikatesser og planter fra oss!

Publisert av Spiselighage

Dennis - Kjøkkenhage Dyrker egen økologisk kjøkkenhage i Stavanger med grønnsaker, bær og frukt. I min hage kan man spise nærmest alt! 🥦🥕🍆🍓🍅🥔🌽🌶

2 kommentarer om “VI FEIRER 1 ÅR!

  1. Jeg har hørt at dere er blitt frastjålet kanin. Jeg har 2 hermelin som dere kan få. Begge kastrert, bor ute, ei litt eldre dame, og en hann på ett år.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: