Leverandører

Per Gunnar Frafjord

I idylliske Frafjord, der det er de beste forholdene, dyrker Per Gunnar mange typer frukt & bær. Mellom steile og bratte fjellsider i Gjesdal kommune i Rogaland ligger Frafjord. Produktene er håndlaget, kortreist og naturlig.

Hos Heddas gård finner du et rikt utvalg av råsaft, eplemost og syltetøy.

Preikestolen Honning

Preikestolen honning er lokalprodusert honning fra Ryfylke. Den er kjent for sin fantastiske smak, gode lukt av natur og at den er kåret til Norges beste honning. Håndlaget, kortreist og naturlig produkt.

Hos Heddas gård finner du et rikt utvalg av sommerhonning, lyng og en mer medisinsk utgave.

Lyngnes gård

I landsbyen Randaberg produseres naturlig eplejuice hos Lyngnes gård. Produktene er håndlaget, kortreist og naturlig. Eplene dyrkes på gården og er derfor av supergod norsk kvalitet!

Hos Heddas gård har vi 3 spennende smaker med Lyngnes juice.

Rossavik

Småskala produsent av drikker og marmelader. Med fokus på lokale varer fra egen gard og lokalt dyrket chili/habanero.

Hos Heddas gård finner du drikkeklar saft, chili og habanero marmelade.

Pals kaffebrenneri

Norsk leverandør (familiebedrift) av førsteklasses kaffe – og stolt produsent av «Hundvågkaffien» til Heddas gård. Pals leverer i tillegg en del ingredienser og supergodt bakverk til vår cafè.

I januar 2012 ble Pals Miljøfyrtårn-sertifisert. Dette betyr at Pals etterkommer en rekke tiltak for å drive miljøvennlig virksomhet.

Dropsfabrikken

Norges eneste dropsfabrikk. Dropsfabrikken Metier har en historie som strekker seg tilbake til begynnelsen av 1860. Våre tradisjonsrike sukkertøy inneholder fortsatt de gode naturlige råvarene. Vi bruker kvalitetsrike oljer og ekstrakter for å oppnå smaksrike kvalitetsdrops. All emballasje er med Grønt punkt for miljø.

Heddas gård

I løpet av sesongene kan du få smake våres egenproduserte produkter som syltetøy, krydder, kaker, fersk frukt og grønnsaker. Annonseres med jevne mellomrom på sosiale medier.