Leverandører

Per Gunnar Frafjord

I idylliske Frafjord, der det er de beste forholdene, dyrker Per Gunnar mange typer frukt & bær. Mellom steile og bratte fjellsider i Gjesdal kommune i Rogaland ligger Frafjord. Produktene er håndlaget, kortreist og naturlig.

SPISELIGHAGE

Som første i Norge fører Heddas gård SPISELIGHAGE merkevaren som er produsert av en av Norges største grønne påvirkere innen hage og dyrking. 100% norsk merke med alt du trenger for hagen din!

Preikestolen Honning

Preikestolen honning er lokalprodusert honning fra Ryfylke. Den er kjent for sin fantastiske smak, gode lukt av natur og at den er kåret til Norges beste honning. Hos Heddas gård finner du et rikt utvalg av honning.

Lyngnes gård

I landsbyen Randaberg produseres naturlig eplejuice hos Lyngnes gård. Produktene er håndlaget, kortreist og naturlig. Eplene dyrkes på gården og er derfor av supergod norsk kvalitet!

Rossavik

Småskala produsent av drikker og marmelader. Med fokus på lokale varer fra egen gard og lokalt dyrket chili/habanero. Denne produsenten dessverre legger ned sin drift i løpet av 2023.

Pals kaffebrenneri

Norsk leverandør (familiebedrift) av førsteklasses kaffe. Pals leverer i tillegg en del ingredienser og supergodt bakverk til vår cafè.

I januar 2012 ble Pals Miljøfyrtårn-sertifisert. Dette betyr at Pals etterkommer en rekke tiltak for å drive miljøvennlig virksomhet.

Dropsfabrikken

Norges eneste dropsfabrikk. Dropsfabrikken Metier har en historie som strekker seg tilbake til begynnelsen av 1860. Våre tradisjonsrike sukkertøy inneholder fortsatt de gode naturlige råvarene. Vi bruker kvalitetsrike oljer og ekstrakter for å oppnå smaksrike kvalitetsdrops. All emballasje er med Grønt punkt for miljø.

Heddas gård

I løpet av sesongene kan du få smake våres egenproduserte produkter som syltetøy, krydder, kaker, fersk frukt, egg og grønnsaker. Annonseres med jevne mellomrom på sosiale medier.

Hansens Krambu & Krydderier

En liten norsk krydderbedrift. Alle produktene lages for hånd. Frukt og bær som er brukt i krydderet er selvdyrket. Skikkelig luksus salt og herlige marmelader med andre ord! Produsert i Dønna, Norge!

Tantepose

En norsk leverandør av drops. Til sammenlikning med våres andre leverandør av søtsaker tilbyr Tantepose herlige multedrops. Ingenting blir mer norsk enn det! I tillegg har vi svære kjærlighet på pinne for barn, sukkerfrie alternativ og diverse lakris i hyllene våres.

Svindland spekemat

Det begynte i 1892. Kvalitet i 110 år. Salve Svindland begynte å handle med kjøtt i Flekkefjord. Familiedrevet bedrift som er spesialister på spekepølser og mer. Vi har et lite utvalg spekepølser om høsten og opp mot jul hos Heddas gård.

Eimealt

Et fermenteringsverksted i Stavanger som brygger kombucha og lager tradisjonelt melkesyregjærede og upasteuriserte grønnsaker. Deres visjon er at mat og drikke både skal smake godt og gjøre godt.

FruTimian krydderier

Fru Timian har i flere år vært en av Norges mest leste matblogger. Like før jul 2018 ble Fru Timians krydderserie lansert. Den selges i ulike nisjebutikker og caféer rundt om i landet – og på Heddas gård!

Kafferøst

Mer informasjon kommer

PlanBi

Mer informasjon kommer

Hundvåg Honning

Mer informasjon kommer

%d bloggere liker dette: